היתרונות של משחה אבץ

מאשר משחה אבץ שימושי
תכונות של משחה אבץ
צילום: גטי

שימוש במשחה אבץ

משחה אבץ הוא תערובת של תחמוצת החומר ו petrolatum (רשימה של רכיבים ניתן להשלים). זה מדהים כי יש למעשה שום התוויות נגד, למעט חוסר סובלנות את מרכיבי התרופה.

תחמוצת אבץ הוא חומר בשימוש פעיל בתעשייה של רפואה קוסמטולוגיה. מרכיב זה מאפשר לך לכסות את העור דלקת או פגום עם סרט דק, ובכך לסייע לשחזר אותו.

משחה אבץ שימושי עבור:

  • פריחות – פצעונים מיובשים היטב, דלקת הולך, העבודה של בלוטות החלב מוסדר;

  • כוויות – אך רק ריאות, משחה מסיר כאב, מקדם התחדשות רקמת;

  • שריטות ושריטות – מקדם חיטוי וריפוי של העור, מרגיע כאב.

בנוסף, היא משמשת על ידי רופאי עור וגניקולוגים לטיפול מורכב של מחלות שונות. זה נחשב עוזר טוב בטיפול bedores ו פריחה חיתול. אבל לא רואים משחה תרופת פלא עבור כל מחלת עור – במקרים חמורים זה יכול לשמש רק כדי להקל על הסימפטומים.

לקבלת טיפול מלא, יש צורך במלאכת טיפוח העור, הכוללת תרופות ותהליכים שונים, כמו גם תזונה מיוחדת.

כיצד להשתמש משחה אבץ עם תועלת

לפני תחילת ההליכים הרפואיים, התייעצות של רופא יש צורך (אם זה לא נוגע כוויות קטנות, שריטות או אקנה אחת). המומחה ירשום לך קורס של טיפול, לספר לך איך לבנות מחדש את הדיאטה שלך כדי לא להפחית את ההשפעה של אבץ על הגוף שלך.

אם הבעיה היא דלקת מקומית קטנה, שריפה קלה או שריטות, ואז הסוכן מוחל על אזור הבעיה בשכבה דקה ארבע עד חמש פעמים ביום. אתה צריך לשטוף את הידיים היטב לפני כן. משחה לא צריך ליפול על פצעים פתוחים וקרום רירי.

אם אתה משתמש באמצעים כדי לטפל בעור הפנים, אז אתה צריך לסרב לתקופה זו מן הקוסמטיקה דקורטיביים. בנוסף סתימת נקבוביות, כרוך עם הידרדרות, אבץ, הכלול במשחה, יכול להיכנס לתגובה עם מרכיבי הקוסמטיקה.

משחה אבץ הוא סוכן אנטי דלקתי וריפוי לעור. זה עובד טוב עבור בעיות קטנות. מידע נוסף על הטיפול של אמצעי זה של אקנה אתה יכול ללמוד מתוך וידאו.

קרא עוד: משחה יעילה מניעת צבע

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 55