Artikkelin sisältö:

  • Kamforiöljyn ainutlaatuiset ominaisuudet
  • Kamforiöljyn käyttö kotona

Kamforiöljyn käyttö ihonhoitoon
Kamforiöljyn käyttö ihonhoitoon
Kuva: Shutterstock

Kamforiöljyn ainutlaatuiset ominaisuudet

Puut, joista puu saa tämän arvokkaan öljyn, kutsutaan japanilaisiksi laakereiksi, ne ovat melko yleisiä Taiwanissa, Japanissa ja myös Etelä-Kiinassa. Eteeriset öljyt saadaan höyrytislauksesta. Valmis öljyt jaetaan yleensä kahteen päätyyppiin: ruskeat ja valkoiset. Nykyaikaisessa kosmetiikka- ja aromaterapiassa suositaan yleensä valkoinen kamferiöljy – se sisältää useampia erilaisia ​​käyttökelpoisia aineita. Valkoinen kamferiöljy, jota käytetään usein kosmeettisiin tarkoituksiin, näyttää vaaleankeltaisesta tai värittömästä värisävystä, jolla on melko voimakas spesifinen maku.

Kosmetiikan asiantuntijoiden mukaan kamferiöljyllä on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, erityisesti se on voimakkaita tulehdusta ehkäiseviä ja terapeuttisia ominaisuuksia. Öljyä käytetään aktiivisesti monien sairauksien, kuten akuutin keuhkoputkentulehduksen, sydämen vajaatoiminnan, kielen, niveltulehduksen, astman ja muiden hoidossa. Kamforiöljyn käyttö on positiivinen myös sellaisten sairauksien hoidossa, jotka aiheuttavat negatiivisia muutoksia henkilön psykoemotionaalisessa tilassa.

Lääketieteellisen käytön lisäksi kamferiöljyä käytetään aktiivisesti kosmetiikassa, mukaan lukien ihonhoitotuotteet kotona

Valkoinen kamferiöljy on yksi tehokkaimmista keinoista torjua liiallisesti rasvaisen ihon, varsinkin jos sillä on ongelmallisia alueita. Kamforiöljy, jolla on voimakas antibakteerinen vaikutus, on myös usein määrätty niille potilaille, joilla on akne tai akne. Tässä öljyssä ei ainoastaan ​​eliminoida aknejen erilaisia ​​muotoja, mutta se voi myös estää tulevien tulehdusten kehittymisen kasvojen iholle.

Kamforiöljyn koostumus sisältää suuren määrän erilaisia ​​käyttökelpoisia aineita, joilla voi olla normalisoiva vaikutus tehotyöhyökkäysten työhön, sekä poistamaan liiallinen hikoilu. Kamforiöljyä käytetään myös rasvaisen ihon hoitoon ensimmäisten ikäihmisten oireiden varalta.

Valkoinen kamferiöljy ansiosta monet naiset pystyivät saavuttamaan hyviä tuloksia valkaisuun ja tasoittamiseen. Kosmetologit suosittelevat myös tämän öljyn käyttöä niille, jotka haluavat keventää pisamia tai ikäpinoja pigmentaatiosta.

Tapoja käyttää kamferiöljyä kotona

Kamforiöljyn käyttämiseksi ongelma-ihon hoitamiseksi se on sekoitettava kasviöljyihin, esimerkiksi mustan kuminan öljyyn tai rypäleen siemeniin. Näiden komponenttien poissa ollessa on maitokiiliöljyä mahdollista käyttää.

Näistä peruspohjista voit valmistaa erilaisia ​​maskeja ja voiteita sekä muita kosmetiikkaa

Voit tehdä kosteutta, tarvitset kaksi ruokalusikallista kasviöljyä (öljyseos, esimerkiksi rypäleen ja kuminan öljy), lisää 2-3 pisaraa valkoista kamferiöljyä. Tuloksena oleva tuote sopii käytettäväksi kahdesti päivässä, käytetään kasvojen ihon puhdistusaineena. Samojen ainesosien avulla voit myös valmistaa kasvonsuojain. Tässä tapauksessa kosmeettinen valmiste tulee levittää kasvojen iholle vähintään 30 minuutin ajan. Poista tämä naamio puuvillasta.

Tällaisten tuotteiden (sekä kosteusemulsioiden että naamioiden) avulla on mahdollista tehokkaasti kaventaa laajennetut huokoset ihon pintaan, selviytyä akne, mustia pisteitä, aknea ja muita ongelmia.

Jotta saisit paremman äänen väsyneelle iholle tai hoidettaessa kasvot ensimmäisten ikääntymisen merkkien kanssa, myös edellä mainituista ainesosista muodostetut keinot toimivat. Välineet valmistetaan samoilla mittasuhteilla, mutta ei käytetä mustaa kuminaöljyä.

Kamforiöljyn käyttö ihonhoitoon
Kamforiöljyn käyttö ihonhoitoon
Kuva: Shutterstock

Kosmetiikan valmistamiseen ongelma-iholle kamferiöljy voidaan lisätä maskeihin, voiteille ja voiteille. Esimerkiksi valmisteluun naamarit kotona annosta kohden kosmeettinen agentti välttämätöntä lisätä vähintään 3 tippaa eteerinen öljy kamferi. Ja yhden lasin lotion – jo 8-10 tippaa. Siinä tapauksessa, että lopullisen lotion kokonaismäärä on pienempi kuin lasia, pudotusten määrä vastaavasti pienenee.

Myös kamferiöljy voi vaurioittaa ja haurastuttaa silmäripsien vahvaa, pitkä ja kiiltävää

Sellaisen selkäydinvalmistelun tekemiseksi niille, jotka eivät pidä pisamiaan kasvoillaan, 3 tippaa kamferiöljyä sekoitetaan yhteen rkl rypsiöljyyn. Tuloksena saat kosmeettisen tuotteen, joka sopii sekä ihon valkaisuun että ihon tasaamiseen. Kasvojen ihon keventämiseksi ja pigmentaation vähentämiseksi pissien avulla ihon pitäisi voidella saatavan seoksen kanssa useita kertoja päivässä. Myös tämä seos sopii hyvin yölisäksi.

Jotta lujitettaisiin hauras silmäripsien ja heiluttaisivat ne kiiltävämpiä ja pitempiaikaisia, valmistele seosta yhden rkl risiiniöljyä ja 3-5 pisaraa kamferiöljyä. Silmäripsien kohdalla tuote on levitettävä varovasti ja varovasti, ruhon perusteellisesti pesty ja kuivattu harja tekee. Öljyä on käytettävä vuorotellen – ensinnäkin hoitamaan silmäripsien silmästä, pestä se pois ja vain toinen silmä.

Seuraavassa artikkelissa luetaan kosmetiikan allergioista.