Mineraaliöljy: haitta tai hyöty?

Onko tarpeen käyttää mineraaliöljyä sisältäviä tuotteita – löysi blogin Mari Kotsan.

Vaikuttaa siltä, ​​että etsiminen ihanteelliselle puhdistusaineelle kasvoille jatkuu koko elämän ajan. Ensinnäkin, nuorella iholla on yksi vaikutus, joka vuosi kaikki on vähäistä, mutta muutoksia. Ihon kuntoon vaikuttaa ravitsemus, vuoden kausi, kehon hormonaalinen tila, ympäristön tila, veden laatu ja jopa mieliala. Jotkut kosmeettiset tuotteet korvataan toisilla, haluavat aina kokeilla jotain uutta. Se oli etsimässä vaihtoehtoa jo käytettävissä oleville keinoille, josta tuli syy tutustua ANNAYAKE Make up Remover Cream -tuotteeseen.

Tämä tarkoittaa – ensimmäisen vaiheen valmistusmenetelmästä sen käytön jälkeen valmistaja kehottaa jatkamaan puhdistusta vaahdolla. Tätä kaavaa suositellaan herkälle, kuivalle ja kuivuneelle iholle, ei vahingoita hydrolysien suojakalvoa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Ja tietenkin se ei ollut täysin oikein käyttää sitä yhdistettyyn ihoon. Ehdottomasti tarkka merkitys vain kuivalle iholle, iho tuntuu melko rasvaa, vaikka kalvon vaikutus kasvoihin häviää seuraavien hoidon vaiheiden jälkeen – vaahto, tonic, kevyt kerma.

Tutkittuaan hankinnan koostumuksen hän löysi mineraaliöljyn tuotteen perustana. Välittömästi jotain kelluu – oh, nestemäinen parafiini, joka on saatu öljystä – sitä ei merkitty, ellei laiska. Mutta onko se todella niin?

Itse asiassa tämä ainesosa on peräisin öljystä. Tähän mennessä sitä käytetään monissa kosmeettisissa tuotteissa. Parafiinium liquidum – hiilivetyöljy, jolla on rajoittamaton säilyvyysaika, pehmentävä ainesosa, mikä lisää ihon nesteytyksen tasoa. Mytteistä, jotka ovat sen ympärillä, suosituin: muodostettu kalvo estää normaalin kaasun vaihdon, on comedogeeninen ja karsinogeeninen. Sana “öljy” pelottaa, mutta se on myönnettävä, se on edelleen orgaaninen fossiili. Lisäksi on olemassa teollinen öljy- ja kosmetiikkatuote. Nämä ovat erilaisia ​​tuotteita, eri öljypohjaisilla tutkimuksilla on erilaisia ​​tuloksia. Mitä käytetään kosmetiikka- ja lääketeollisuudessa, huolellisesti käsitelty ja puhdistettu. Mineraaliöljyn puhdistusprosessi on tiukasti säädelty ja sertifioitu. On totta, että jotkin öljyjohdannaiset sisältävät syöpää aiheuttavia aineita, mutta kosmeettinen mineraaliöljy käsitellään huolellisesti ja sulkee nämä komponentit pois. Päinvastoin kuin kasviöljyt ja -uutteet, joiden ominaisuudet voivat vaihdella erästä eräksi, mineraaliöljy on aina sama, mikä takaa jatkuvan kaavan ja vuorovaikutuksen muiden komponenttien kanssa. Komedogeeninen voi olla erittäin suuria pitoisuuksia, mutta se on täysin hyväksyttävää jo 70 prosentissa. Kyllä, mineraaliöljy voi vähentää ihon kanssa kosketuksissa olevan hapen määrää ja vähentää sen vaikutusta, mikä samalla vähentää vapaiden radikaalien vaikutusta.

Kuten näette, mineraaliöljy ei ole turha käytetty kosmetiikassa ja lääkkeissä yli 100 vuotta. Sen käyttö on perusteltua sekä testatun tuotteen koostumukselle että koko toimialalle. Minun neuvoni on – ja sitä käytetään vain tämän tyyppiselle iholle ja älä unohda seuraavia hoitovaiheita: puhdistusvaahdon ja tonicin käyttö.

Onko vielä kysyttävää? Kysy heiltä Marie!

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − = 47